Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Florin Manea face un anunţ îngrijorător şi îl atacă din nou pe Bratu: „S-a propus ca Drăguşin să fie naturalizat pentru Italia”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20395221/1/antrenament-romania-u21-euro-2021-23-03-2021.jpg

 

Radu Drăguşin a fost rezervă în amicalul dintre România U21 şi Georgia, scor 1-1, iar de aici a pornit un conflict între Florin Bratu şi Florin Manea. Impresarul l-a atacat din nou pe selecţionerul echipei de tineret.  
 
Manea, care este impresarul tânărului fundaş Drăguşin, s-a declarat extrem de nemulţumit de faptul că acesta a fost rezervă şi l-a criticat atunci pe Bratu. Acum a venit cu o nouă replică şi a afirmat că Drăguşin ar putea fi naturalizat pentru a reprezenta Italia de acum înainte.  
 
„Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Ce se întâmplă dacă Radu acceptă să fie naturalizat?, că ni s-a propus. Se poate, în Italia. La 21 de ani poate juca pentru Italia. Au fost oameni acolo care ne-au spus că poate fi naturalizat şi apoi va juca pentru Italia 
 
Eu îl rog frumos (pe Bratu), public, să nu-l mai selecţioneze pe Radu până nu joacă. Nici Radu nu vrea să vină şi să nu joace. El vrea să vină la lot, dar e de acord că nu are nevoie de nicio mână de ajutor. Nu-l recomandă nimic pe Bratu la naţională, nu are spate”, a spus Manea la GSP Live. 
 
Radu Drăguşin are 19 ani şi este în prezent jucătorul lui Juventus Torino, dar joacă sub formă de împrumut la Sampdoria. 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele