Ultima oră
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

Florin Maxim a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21607457/1/maxim.jpg

Florin Maxim, antrenorul echipei câştigătoare a Cupei României la fotbal, a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara.

În deschiderea şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Hunedoara, în cadrul unei festivităţi care a durat circa o oră, au fost acordate Diplome de Excelenţă componenţilor lotului, staff-ului tehnic şi membrilor Consiliului de Administraţie al FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru contribuţia adusă la câştigarea Cupei României.

"Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat şi pe care ni-l acordă necontenit şi să îi asigur că astfel de momente nu ne fac decât să ne dorim să mai scriem câteva file frumoase din povestea acestui club.

Sunt onorat pentru această distincţie, mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, domnul Laurenţiu Nistor, tuturor consilierilor judeţeni pentru că s-au gândit la acest lucru, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei.

Toţi am muncit pentru a ne îndeplini acest vis şi mă bucur că am putut răsplăti încrederea pe care a avut-o domnul primar, Dan Bobouţanu, în noi, în acest proiect! Vreau să le mulţumesc şi colegilor, prietenilor, familiei mele, părinţilor şi soţiei, celor două fete, pentru faptul că au fost mereu alături de mine, mai ales când prezenţa mea fizică nu a fost posibilă", a declarat Florin Maxim, conform paginii de Facebook a clubului Corvinul.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele