Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Florin Niţă are şanse infime să mai joace la Sparta Praga. Ultimele detalii despre situaţia portarului

Stranieri Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20854942/1/rps5431.jpg


Florin Niţă, 35 de ani, are şanse infime să mai joace pentru Sparta Praga în acest sezon, portarul naţionalei urmând să rămână în afara lotului.
 
Ieşit din calculele pentru postul de titular încă din luna noiembrie a anului trecut, Niţă a avut, totuşi, evoluţii apreciate la naţionala României, iar Bogdan Apostu, impresarul său, a încercat să-l aducă la CFR Cluj în această vară. Mutarea a picat, fostul FCSB-ist a rămas la Sparta şi după finalul perioadei de mercato în campionatele europene, iar cehii au mai adus un portar. Matej Kovar (22 de ani) a venit la Sparta de la Man. United, sub formă de împrumut, devenind al cincilea goalkeeper din lot.
 
Astfel, se anulează orice şansă a lui Niţă de a mai reveni între buturi, iar românul îşi va petrece ultimul an de contract în afara lotului, dar cu gândul la naţională, unde se bucură în continuare de încredere:
 
"Până acum un an, avea locul asigurat în poartă şi era unul dintre jucătorii importanţi ai echipei, dar a existat un moment de cotitură în toamnă, după ce Niţă s-a plâns de statutul său în presa din România.
 
După eşecul cu Slovacko, scor 0-4, din a doua parte a lunii noiembrie, nu a mai revenit în poartă. Declaraţiile experimentatului portar au stricat relaţia cu clubul, iar bucureşteanul nu a mai prins niciun minut de la acel moment.
 
Şi e foarte probabil ca lucrurile să rămână aşa. Niţă mai are contract până vara viitoare", scriu cei de la iSport.cz.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele