Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

Florin Niţă, cale liberă să plece de la Sparta Praga. ”Nu mai este principala variantă de portar”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20867051/1/florinnita.jpg

Dubla României cu Finlanda (23 septembrie) şi Bosnia (26 septembrie) va reprezenta finalul unei "era" la prima reprezentativă: Florin Niţă (35 de ani), urmaşul lui Ciprian Tătăruşanu între buturi, îi va preda ştafeta lui Ionuţ Radu (25 de ani).

Situaţia complicată pe care o traversează Florin Niţă la Sparta Praga are repercusiuni şi în ceea ce priveşte cariera acestuia sub tricolor. Fostul portar al FCSB-ului nu a mai apărat poarta cehilor din luna noiembrie a anului trecut, a devenit al cincilea portar.
 
Directorul sportiv al cehilor a explicat că Niţă nu mai este o soluţie pentru prima echipă şi are cale liberă să se transfere.

 ”Avem cinci portari în lot. Ştiu, sunt mulţi. (n.r. despre viitorul portarului român) Niţă? Situaţia lui e simplă. După ce Brian (n.r. antrenorul echipei) a spus că Niţă nu mai este principala variantă de portar, el a primit permisiunea de a pleca.

Nu şi-a găsit o echipă, aşa că este în continuare jucătorul nostru. Nu este nicio problemă. Jucătorul ştia de multă vreme că poate să plece.

Noi nu l-am împiedicat în niciun fel şi chiar i-am promis că nu vom solicita nicio sumă de bani”
, a declarat Tomas Rosicky, pentru cei de la iSport.cz.

mail-share icon Email
viewscnt