adplus-dvertising
Ultima oră
Îngrijorare la CFR Cluj, înainte de meciul cu Slavia Praga. ”E cea mai bună echipă din grupă” Îngrijorare la CFR Cluj, înainte de meciul cu Slavia Praga. ”E cea mai bună echipă din grupă”
Adrian Mihalcea, noul antrenor al celor de la FC Buzău Adrian Mihalcea, noul antrenor al celor de la FC Buzău
Selecţionerul Croaţiei, în pelerinaj înainte de Cupa Mondială Selecţionerul Croaţiei, în pelerinaj înainte de Cupa Mondială
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg

Florin Niţă, cale liberă să plece de la Sparta Praga. ”Nu mai este principala variantă de portar”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20867051/1/florinnita.jpg

Dubla României cu Finlanda (23 septembrie) şi Bosnia (26 septembrie) va reprezenta finalul unei "era" la prima reprezentativă: Florin Niţă (35 de ani), urmaşul lui Ciprian Tătăruşanu între buturi, îi va preda ştafeta lui Ionuţ Radu (25 de ani).

Situaţia complicată pe care o traversează Florin Niţă la Sparta Praga are repercusiuni şi în ceea ce priveşte cariera acestuia sub tricolor. Fostul portar al FCSB-ului nu a mai apărat poarta cehilor din luna noiembrie a anului trecut, a devenit al cincilea portar.
 
Directorul sportiv al cehilor a explicat că Niţă nu mai este o soluţie pentru prima echipă şi are cale liberă să se transfere.

 ”Avem cinci portari în lot. Ştiu, sunt mulţi. (n.r. despre viitorul portarului român) Niţă? Situaţia lui e simplă. După ce Brian (n.r. antrenorul echipei) a spus că Niţă nu mai este principala variantă de portar, el a primit permisiunea de a pleca.

Nu şi-a găsit o echipă, aşa că este în continuare jucătorul nostru. Nu este nicio problemă. Jucătorul ştia de multă vreme că poate să plece.

Noi nu l-am împiedicat în niciun fel şi chiar i-am promis că nu vom solicita nicio sumă de bani”
, a declarat Tomas Rosicky, pentru cei de la iSport.cz.

mail-share icon Email
viewscnt