Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

Florin Niţă, discriminat la Sparta Praga? ”Dacă era un ceh, nu îi spunea nimeni nimic”

Stranieri Publicat pe 21 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20517736/1/rps5431.jpg

Florin Niţă se simte discriminat la Sparta Praga! Cel mai bun fotbalist român al anului 2021, cu evoluţii constant apreciabile şi la trupa din capitala Cehiei, are convingerea 100 % că dacă ar fi fost ceh, antrenorul Spartei nu l-ar fi scos din primul 11.

Goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani îşi doreşte să plece de la Sparta, deoarece nu se simte respectat. În ciuda prestaţiilor sale solide, Niţă este ţinut pe banca de rezerve de şase meciuri consecutive şi nu primeşte nicio explicaţie din partea tehnicianului Pavel Vrba.

”Crede-mă că sunt om, nu sunt robot! Nu am cum să nu am o reacţie, să nu pun la suflet. Mă deranjează... Dar spuneţi-mi voi ce pot să fac?! Încerc să dau ce am mai bun la antrenamente şi poate o reveni la sentimente mai bune.

În momentul în care sunt acum... Sincer să fiu - şi nu are sens să mint pe nimeni! -, mi-aş dori să fac pasul într-un alt campionat. Aici am observat că nu sunt apreciat cum ar trebui. Nu mă simt respectat... După atâtea rezultate bune, fiind şi portarul din Cehia cu cele mai multe meciuri fără gol primit. Cred că sunt vreo şase... După un an senzaţional, mă tragi pe linie moartă!

(n.r. –dacă îşi doreşte să plece de la Sparta Praga) Da, pentru că nu mă simt respectat şi nici apreciat. Sunt sută la sută sigur că dacă era un alt portar, de naţionalitate cehă, nu îi spunea absolut nimeni ceva despre acel meci. (n.r.- înfrângerea din campionat cu Slovacko, scor 4-0), a declarat Florin Niţă pentru GSP.

13 selecţii are Florin Niţă în tricoul primei reprezentative a României.

Niţă a adunat 110 meciuri pentru Sparta Praga, dintre care 41 fără gol primit.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele