Ultima oră
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”

Florin Niţă, dorit în Franţa, de Saint Etienne! De ce depinde transferul

Stranieri Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20935231/1/nita.jpg

Florin Niţă (35 de ani) poate scăpa de situaţia complicată pe care o are în Cehia, la Sparta Praga! Portarul român este în cărţi pentru o mutare în Ligue 2, la Saint Etienne, una dintre cele mai titrate formaţii din Franţa, cu 10 titluri la activ. Însă, mutarea românului constă într-un context favorabil.

Se pare că francezii nu-l au pe Florin Niţă primul pe listă, iar Saint Etienne ar vrea, în primă fază, să oferteze un portar din Franţa, conform impresarei Liubliana Nedelcu. Abia apoi e luată în calcul varianta Niţă, care ar putea evada de la Sparta Praga, unde a fost tras, din motive absurde, pe linie moartă.

În pole position pentru postul de portar la Saint Etienne este un portar din Franţa! După el este Florin Niţă!”, a precizat Liubliana Nedelcu.

Nemulţumit de statutul de rezervă şi intrat in dizgraţia conducerii formaţiei din capitala Cehiei, după ce a reclamat public că este discriminat la Sparta, Niţă ar fi fost tentat să accepte o ofertă din partea celor de la Saint Etienne.

Florin Niţă, fără meci la echipa de club în acest sezon 

19 selecţii are Florin Niţă pentru naţionala României. El a câştigat de două ori Liga 1, de două ori Cupa Ligii şi o singură dată Cupa României alături de FCSB. În palmaresul său se mai numără şi o Cupă a Cehiei cu Sparta Praga. Individual, Niţă a fost ales fotbalistul român al anului 2021.

Portarul titular al naţionalei României a activat la FCSB în perioada iulie 2013 - ianuarie 2018 şi a câştigat de două titluri de campion cu formaţia ”roş-albastră”. El a fost vândut pe suma de 1.35 de milioane de euro la Sparta Praga, de FCSB.

În acest sezon, Niţă nu a apărat la echipa de club, ci doar la echipa naţională, în patru partide, ultima în iunie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele