adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Florin Prunea, tranşant în conflictul FCSB - CSA Steaua! ”Este echipa pe care toată lumea o asimilează”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21059451/1/florin-prunea.jpg

Fostul portar al celor de la Dinamo, Florin Prunea a vorbit despre situaţia dintre FCSB şi CSA Steaua privind identitatea istorică.

Pentru Prunea adevărata Steaua e cea din Superliga, deţinută de Gigi Becali. El a explicat aceasta este echipa contra căreia a jucat.

”S-au împărţit apele. Toată lumea şi-a dat seama că asta e o anomalie. Şi eu fac parte din categoria celor care cred că FCSB… E cea cu care am jucat. Suporterii îţi dau… Ăsta este semnalul. Acel 10-0 (n.r. cu Silkeborg în Conference League) a fost un moment greu pentru FCSB, dar uite că ei (n.r. fanii) au revenit. Cred că sunt cu şanse reale pentru acest trofeu (n.r. pentru titlu).

FCSB este echipa pe care toată lumea o asimilează că este Steaua. Au câştigat pe moment acest război cu CSA Steaua. Aici numai cei de la CSA Steaua sunt de vină, cei care hotărăsc destinele acestui club. Cu siguranţă că este la ani lumină (n.r. FCSB). I-au ridicat mingea la fileu lui Gigi. Nu există din punctul meu de vedere. Când joci cu 500 de oameni, şi ăia sunt supăraţi.

Nu cred că acolo din club (n.r. de unde ar fi cei care nu îşi doresc ca echipa să promoveze), acolo sunt foştii jucători. Ei nu vor să aibă drept de promovare? Lucrurile se întâmplă la un nivel mai sus, dar nu la cel mai înalt nivel. Dacă CSA va primi drept de promovare, să vezi câţi suporteri vor avea meci de meci. Numai dacă îşi sch
imbă forma de organizare. Să vezi ce emulaţie va fi. Stadionul va fi plin meci de meci”, a declarat Prunea, pentru ProSport.

În afară de Dinamo, Prunea a mai evoluat în România la Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele