Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Florin Prunea, tranşant în conflictul FCSB - CSA Steaua! ”Este echipa pe care toată lumea o asimilează”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21059451/1/florin-prunea.jpg

Fostul portar al celor de la Dinamo, Florin Prunea a vorbit despre situaţia dintre FCSB şi CSA Steaua privind identitatea istorică.

Pentru Prunea adevărata Steaua e cea din Superliga, deţinută de Gigi Becali. El a explicat aceasta este echipa contra căreia a jucat.

”S-au împărţit apele. Toată lumea şi-a dat seama că asta e o anomalie. Şi eu fac parte din categoria celor care cred că FCSB… E cea cu care am jucat. Suporterii îţi dau… Ăsta este semnalul. Acel 10-0 (n.r. cu Silkeborg în Conference League) a fost un moment greu pentru FCSB, dar uite că ei (n.r. fanii) au revenit. Cred că sunt cu şanse reale pentru acest trofeu (n.r. pentru titlu).

FCSB este echipa pe care toată lumea o asimilează că este Steaua. Au câştigat pe moment acest război cu CSA Steaua. Aici numai cei de la CSA Steaua sunt de vină, cei care hotărăsc destinele acestui club. Cu siguranţă că este la ani lumină (n.r. FCSB). I-au ridicat mingea la fileu lui Gigi. Nu există din punctul meu de vedere. Când joci cu 500 de oameni, şi ăia sunt supăraţi.

Nu cred că acolo din club (n.r. de unde ar fi cei care nu îşi doresc ca echipa să promoveze), acolo sunt foştii jucători. Ei nu vor să aibă drept de promovare? Lucrurile se întâmplă la un nivel mai sus, dar nu la cel mai înalt nivel. Dacă CSA va primi drept de promovare, să vezi câţi suporteri vor avea meci de meci. Numai dacă îşi sch
imbă forma de organizare. Să vezi ce emulaţie va fi. Stadionul va fi plin meci de meci”, a declarat Prunea, pentru ProSport.

În afară de Dinamo, Prunea a mai evoluat în România la Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele