Ultima oră
Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!” Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra

Florin Tănase e deja cu gândul la revenirea la FCSB: "Mi-a zis că stă doi ani şi se întoarce"

FCSB Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20861686/1/flt.jpg


Plecat de curând în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, Florin Tănase (27 de ani) e deja cu gândul la revenirea la FCSB. Atacantul, convocat de Edward Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, i-a dezvăluit lui Gigi Becali faptul că are de gând să petreacă doar doi ani în Zona Golfului, pentru ca mai apoi să se întoarcă la clubul roş-albastru.
 
Una dintre cele mai importante investiţii ale lui Becali în ultimele două decenii, Florin Tănase a petrecut şase ani la FCSB, apoi i-a adus latifundiarului din Pipera trei milioane de euro prin transferul la Al Jazira, clubul din Emiratele Arabe Unite care i-a plătit pe loc clauza de reziliere. În Golf, Tănase se bucură de un salariu de aproximativ un milion de euro pe an, dar nu are de gând să se lege prea mult de fotbalul din străinătate. Planul decarului este să se "aranjeze" din punct de vedere financiar în următorii doi ani, pentru ca mai apoi să revină la FCSB:
 
"Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani şi se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă", a spus Becali, vineri, pentru Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele