Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Florinel Coman a explicat eliminarea bizară de la meciul cu Oţelul. ”Am fost jalnici cu toţii”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21408993/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023.jpg

Oţelul Galaţi a învins în deplasare, scor 2-0, liderul din Superligă, FCSB, într-un meci din etapa a 18-a.

Florinel Coman a fost protagonistul unor scene bizare în final, când părea că vrea să ia intenţionat al doilea cartonaş galben, lucru pe care l-a şi reuşit. Vedeta celor de la FCSB a explicat situaţia.

”Nu ne-am relaxat, am venit să jucăm fotbal şi să câştigăm meciul. Asta este, noi suntem vinovaţi, mai ales jucătorii de atac. La sfârşit, suporterii au fost cu noi, am vorbit, trebuie să batem CFR-ul. M-am uitat pe reluare, mi s-a părut că Popescu face preluare, iar jucătorul Oţelului îl împinge. Mi s-a părut fault.

La primul galben, a vrut să-mi dezlege şiretul şi i-am dat cu mâna. Al doilea galben, stau în faţa mingii, nu fluieră şi scoate direct cartonaşul galben. Am fost nervos, am ratat o ocazie mare. Am fost jalnici cu toţii”,
a spus Coman, la final de meci.

FCSB este, în continuare, lider în clasament, cu 37 de puncte. Oţelul a câştigat al patrulea meci  stagional, a ajuns la 23 de puncte şi se află pe locul 9.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele