Ultima oră
Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG
Raliul Argeşului - o etapă reuşită pentru echipajele MaNS Motorsport Raliul Argeşului - o etapă reuşită pentru echipajele MaNS Motorsport
Un titular de bază, OUT de la Manchester United Un titular de bază, OUT de la Manchester United
De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge” De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge”
Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova
VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig” VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig”

Florinel Coman, sincer după egalul din Kosovo: ”Am luat decizia proastă!”

Echipa nationala Publicat pe 17 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21229931/1/kos-rou-03-768x512.jpg

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

După meci, Florinel Coman a oferit mai multe declaraţii. El susţine că echipa va trebui să se gândească la următorul duel cu Elveţia. Jucătorul de la FCSB a părut că este încrezător, chiar dacă în Kosovo România a obţinut doar un punct. 

”Am luat decizia proastă!”

”Sincer, este un bun un punct. Din păcate, am jucat pe un teren groaznic. Mergem acum în Elveţia să jucăm fotbal şi vom vedea ce iese.

Am luat decizia proastă, am şutat cu şiretul, trebuia să-i dau un rist interior, colţul lung, şi nu cred că portarul avea şanse.

A fost un meci de luptă, în care trebuia să jucăm pentru echipă. Terenul a fost un dezavantaj, ţinând cont de jucătorii pe care îi avem. Putem rezolva un meci, dar asta este, este un rezultat echitabil.

Mergem în Elveţia cu gândul de a juca fotbal, de a ne exprima cum ştim noi mai bine. Cred că putem scoate un rezultat pozitiv. Vom analiza echipa lor, vom vedea pe unde trebuie să atacăm. Este clar că au şi puncte slabe. Trebuie să analizăm foarte bine şi să mergem decişi pe un rezultat pozitiv”, a declarat Florinel Coman.

”Mister ne-a implementat clar ideea de a lupta, că va fi un meci de luptă. Ne-a spus să nu ne gândim nicio secundă că venim aici să nu ne jucăm. Ieri, înainte de antrenament, am avut o şedinţă şi ne-a spus că trebuie să scoatem aceste idei proaste şi că trebuie să fim pozitivi, că sigur se va juca”, a transmis Florinel Coman.

mail-share icon Email
viewscnt