Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Special Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21560343/1/900x600.jpg

Seara de luni, 15 aprilie, a plasat Prima TV pe locul IV în audienţe, în intervalul 18.00-19.00. Timp de o oră, ştirile Focus 18, prezentate de Andreea Berecleanu, au ţinut telespectatorii în faţa micului ecran. În rândul publicului naţional, 21-59, Prima TV a avut, potrivit datelor Kantar Media, 0,89 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 5,84%.

Astfel, televiziunea din portofoliul Grupului Clever a ocupat luni, 15 aprilie,  locul IV în audienţe, imediat după Pro TV, Kanal D şi Antena 1. În minutul de aur peste 90.000 de telespectatori urmăreau informaţiile relevante şi echilibrate prezentate de Andreea Berecleanu.

 Ştirile corecte şi echilibrate, realizate de jurnaliştii Focus, rămân o opţiune importantă pe telecomanda telespectatorilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele