Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Fostul campion din Formula 1 Kimi Raikkonen revine în Nascar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21049471/1/raikkonen.jpg

Campionul mondial de Formula 1 din 2007, finlandezul Kimi Räikkönen va pilota din nou în Nascar, la echipa Trackhouse Racing.

La 21 august 2022, finlandezul a evoluat deja pe circuitul Watkins Glen din statul New York.

În trei săptămâni, mai exact pe 26 martie, pilotul în vârstă de 43 de ani va conduce din nou Chevrolet Camaro ZL1 nr. 91 pe o pistă pe care o cunoaşte bine, cea din Austin, Texas.

În 2018, fostul pilot Ferrari a câştigat Grand Prix-ul SUA pe acest circuit în faţa lui Max Verstappen şi Lewis Hamilton. Cinci ani mai târziu, va conduce din nou pe această pistă şi pentru a doua oară în Nascar.

„M-am distrat fantastic în Nascar”, a spus Räikkönen. Au fost multe de învăţat într-un timp foarte scurt, dar toată lumea m-a ajutat foarte mult, competiţia a fost o mare provocare. De data aceasta, voi putea alerga pe o pistă care îmi este familiară, aşa că nu va trebui să învăţ atât de multe. Îmi doresc să mă distrez, dar şi să performez cât mai bine", a spus el.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele