Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Fostul campion din Formula 1 Kimi Raikkonen revine în Nascar

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21049471/1/raikkonen.jpg

Campionul mondial de Formula 1 din 2007, finlandezul Kimi Räikkönen va pilota din nou în Nascar, la echipa Trackhouse Racing.

La 21 august 2022, finlandezul a evoluat deja pe circuitul Watkins Glen din statul New York.

În trei săptămâni, mai exact pe 26 martie, pilotul în vârstă de 43 de ani va conduce din nou Chevrolet Camaro ZL1 nr. 91 pe o pistă pe care o cunoaşte bine, cea din Austin, Texas.

În 2018, fostul pilot Ferrari a câştigat Grand Prix-ul SUA pe acest circuit în faţa lui Max Verstappen şi Lewis Hamilton. Cinci ani mai târziu, va conduce din nou pe această pistă şi pentru a doua oară în Nascar.

„M-am distrat fantastic în Nascar”, a spus Räikkönen. Au fost multe de învăţat într-un timp foarte scurt, dar toată lumea m-a ajutat foarte mult, competiţia a fost o mare provocare. De data aceasta, voi putea alerga pe o pistă care îmi este familiară, aşa că nu va trebui să învăţ atât de multe. Îmi doresc să mă distrez, dar şi să performez cât mai bine", a spus el.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele