adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

Fostul mare fotbalist brazilian Kaka va participa la maratonul de la Berlin

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20867917/1/kaka.jpg

Fostul internaţional brazilian Kaka, campion mondial la fotbal în 2002 şi câştigător al Balonului de Aur în 2007, va concura duminică la maratonul de la Berlin, informează AFP.

Kaka a declarat că este la fel de emoţionat cum era înainte de meciuri. El a precizat că l-a făcut să participe la maraton lupta tatălui său cu covid-19.

“A stat 45 de zile în spital. Din fericire, el este astăzi printre noi”, a spus brazilianul, menţionând că tatăl său şi fratele său vor participa la această “experienţă în familie”. “El nu vaa alerga, doar va merge, dar vrem să trăiască această experienţă alături de noi”, a afirmat fostul fotbalist.

Ricardo Izecson dos Santos Leite a sublinat că maratonul reprezintă un eveniment sportiv special, deoarece amatorii pot participa alături de profesionişti.

“Eu aş vrea să termin cursa în aproximativ trei ore şi 40 de minute. Dacă mă simt bine, poate voi reuşi un timp şi mai bun”, a mai spus Kaka.

Brazilianul Kaka, acum în vârstă de 40 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la Sao Paulo, AC Milan, Real Madrid şi Orlando City.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele