Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal

Uncategorized Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21576859/1/del-bosque-tw.jpg

Fostul selecţioner al Spaniei, Vicente Del Bosque, în vârstă de 73 de ani, a fost numit marţi de guvernul spaniol în fruntea comisiei însărcinate cu supervizarea federaţiei Spaniole de Fotbal, care se află în centrul unei vaste anchete de corupţie.

Del Bosque este o figură respectată în sportul spaniol, după ce a condus La Roja la Cupa Mondială din 2010 şi la Euro 2012 şi a câştigat două Ligi ale Campionilor ca antrenor al echipei Real Madrid. 

El va conduce o comisie însărcinată cu "supervizarea" deciziilor Federaţiei Spaniole de Fotbal, zguduită de un scandal de corupţie în care actualul său preşedinte Pedro Rocha şi predecesorul său Luis Rubiales sunt anchetaţi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele