Ultima oră
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla” VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla”
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon
Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga

Fotbal îngheţat în 'Groapă'! Eşanu: "Îmi pare rău că n-am văzut mingea la gol. Sper să ne salvăm"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897953/1/rps-8348.jpg

Prima înfrângere pentru Dinamo în 2021! Pe un teren îngheţat, 'roş-albii' au fost surprinşi de Chindia Târgovişte, care s-a impus cu 1-0, în direct pe Look Sport+. Portarul Alexandru Eşanu a declarat că n-a văzut mingea la reuşita oaspeţilor şi a subliniat starea proastă a gazonului.

Într-o partidă cu puţine şuturi pe poartă, Berisha a înscris în minutul 64, în urma unui corner. La faza anterioară, Chindia a ratat o ocazie imensă de gol, prin fostul dinamovist Daniel Popa, care n-a reuşit să trimită mingea în poartă din câţiva metri.

Chindia a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, fiind neînvinsă în ultimele 6 meciuri.

"A fost o partidă destul de grea, având în vederea vremea, terenul. Un adversar bun, puternic, care stă foarte bine defensiv şi n-am reuşit! Şi noi am fost dezavantajaţi, şi ei! Chiar nu ştiu dacă avem încălzire, dacă merge.

Am reuşit să câştigăm primul meci, aveam un moral bun. În afară de momentele când nu suntem la meci şi la antrenament, nu ne gândim la problemele care sunt în club. Mi-a venit şansa, am fost serios, m-am antrenat foarte bine. Îmi pare rău că n-am văzut mingea la gol, era bine să păstrez poarta intactă.

Fiecare decide pentru el. Eu o să rămân aici până la sfârşit. Sper să ne salvăm", a spus portarul Alexandru Eşanu, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897953/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele