Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Fotbaliştii de la FCSB au venit cu kilograme în plus! Reacţia promptă a conducerii: „Dau amenzi să usture”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20555904/1/fcsb.jpg

În pauza competiţională, fotbaliştii de la FCSB au avut obligaţia să aibă grijă la gestionarea numărului de kilograme şi să respecte un program de exerciţii, transmis de staff-ul lui Toni Petrea. Problema a apărut la reunire, pentru că mulţi dintre ei nu au respectat. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat în direct cele întâmplate şi a decis să ia o măsură destul de dură: proba cântarului să nu mai fie anunţată şi să se lase cu amenzi pentru kilogramele în plus.

„Înainte ştiau când urmează să se urce pe cântar fiindcă erau anunţaţi. Eu am hotărât să nu mai facem aşa. Dacă eu vreau să fac trei zile la rând cântarul, îl fac şi dau amenzi să usture!

Bineînţeles că jucătorii nu respectă în vacanţe lucrurile care li se spun, mai ales că au fost doar două săptămâni de pauză, adică una scurtă. Cumva, trebuie înţeleşi şi ei. Vă dau un exemplu, Iulian Cristea are copil de câteva săptămâni, e la câţiva kilometri de el şi îl vede pe FaceTime. E un sacrificiu. 

Avem un singur jucător care se prezintă destul de rău, suntem foarte dezamăgiţi de el, dar nu-i spun numele. A primit amendă şi e de câteva sute de euro amenda! Toni are dreptate, dar am discutat cu el lucrurile astea. Ne-a enervat ce s-a întâmplat, dar asta e! E vorba despre un fotbalist din lot şi mă opresc aici, nu dau mai multe detalii”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele