Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Fotbaliştii lui Dinamo îşi negociază deja viitorul. Cosmin Matei, aproape de un acord cu UTA sau Sepsi. Cu cine discută Pierret şi Carp

Dinamo Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20719912/3/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-26-02-2022-4.jpg

Fotbaliştii lui Dinamo vor să scape cât mai repede de club după terminarea meciului cu U. Cluj, mai ales dacă va retrograda în Liga 2. Se pare că anumiţi jucători vor încerca să îşi găsească noi angajamente, începând deja negocierile cu reprezentanţii mai multor formaţii.

Concret, Cosmin Matei (30 de ani), Balthazar Pierret (22 de ani) şi Cătălin Carp (28 de ani) îşi negociază deja viitorul, fiind foarte aproape să parafeze contractele cu următoarele noi formaţii. Astfel, mijlocaşul va semna cu UTA sau Sepsi, conform GSP, Pierret va reveni în Franţa, iar Carp are şanse să ajungă în Cipru.

Dinamo e ca şi retrogradată în Liga 2, conducătorilor le arde de ”glume”

Numai în pielea fanilor lui Dinamo din acest moment să nu ajungi vreodată! După ce că echipa e la un pas de retrogradarea în Liga 2, aşa-zişii conducători ai clubului vin cu aceleaşi vorbe în vânt, poate pentru mulţi poveşti de adormit copii, eternele discuţii despre sosirea unui ”prinţ pe cal alb” care să bage bani fără număr şi să salveze Dinamo de la dispariţie.

Mai că te apucă râsul când citeşti sau auzi ultima declaraţie a lui Răzvan Zăvăleanu, cu privire la anumite discuţii cu Şerdean, despre venirea unui investitor la Dinamo. Cine să îşi asocieze acum numele cu Dinamo, club cu milioane de euro datorii şi ca şi retrogradat în Liga 2? Să nu uităm că formaţia din ”Ştefan cel Mare” îşi pierde şi o parte din identitate, nemaiputând să folosească sigla cu cei doi câini roşii.  

Da! M-am văzut cu domnul Şerdean, nu cred că este sau trebuie să fie vreun secret. A fost o discuţie normală, în postura în care mă aflu, mă pot întâlni cu toţi acţionarii.

Dânsul mi-a spus că încercă să găsească soluţii pentru a atrage un partener care să învestească la Dinamo şi, că e adevărat, o eventuală retrogradare ar complica acest demers. Domnul Şerdean speră să reuşească acest lucru şi, o spun şi eu, ar fi foarte bine, toţi vrem asta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform playsport.ro.

Dinamo – U. Cluj, duminică de la 21:00, pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Meciul retur Dinamo - Universitatea Cluj, din barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1, va avea loc duminică, de la ora 21.00, conform frf-cca.ro. Partida va fi în direct pe Prima Sport 1.

Tot duminică, dar de la ora 18.15, se joacă şi meciul Chindia - Concordia, în direct pe Prima Sport 1.

Dinamo a pierdut în tur, scor 0-2, iar Concordia s-a impus cu Chindia, scor 2-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele