Ultima oră
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

Fotbalistul cu care Gigi Becali poate da lovitura perioadei de mercato la FCSB: ”Are calităţi senzaţionale!”

FCSB Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20994497/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-22-01-2023-2.jpg

Nicolae Dică, antrenorul grupării CS Mioveni, şi-a lăudat unul dintre foştii elevii din perioada în care o pregătea pe vicecampioana en-titre a României, FCSB.

”Dicanio” a spus despre Octavian Popescu (20 de ani) că se antrenează bine şi are nişte calităţi senzaţionale în special pe faza ofensivă, unde se remarcă prin driblingul său şi inteligenţa de joc.

Antrenorul este de părere că oscilaţiile de formă ale extremei ”roş-albaştrilor” sunt cauzate doar de lipsa de experienţă a acestuia, motiv pentru care trebuie să se aibă răbdare cu el.

”Constanţa o poţi realiza în timp. Cu ajutorul experienţei, poţi să ajungi să faci cât mai multe meciuri bune. Acum, el este un jucător tânăr şi este clar că are oscilaţii.

Dar trebuie ca lumea să aibă răbdare cu el, pentru că este un jucător care se antrenează bine şi are calităţi senzaţionale.

Mă refer mai ales la partea ofensivă, unde rar mai găseşti jucători buni unu contra unu şi jucători cu inteligenţa lui.”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul celor de la CS Mioveni, fost tehnician la FCSB, pentru ProSport.

16 goluri şi 18 pase de gol a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în 106 meciuri oficiale. Popescu a îmbrăcat de 5 ori şi tricoul naţionalei României, pentru care nu a fost decisiv până acum.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele