Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

Fotbalistul intrat în dizgraţia lui Ronald Koeman şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19859971/1/pui.jpg

Riqui Puig (21 de ani) va rămâne la FC Barcelona, care i-a prelungit contractul până în 2023. Tânărul fotbalist este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului, unde a fost adus la prima echipă de Quique Setien.

În acest sezon, Puig a fost utilizat doar într-un singur meci, în care a bifat 4 minute, suficient ca oficialii să îl păstreze.

Scandal cu noul antrenor

Ronald Koeman este nemulţumit de faptul că anumite discuţii din cadrul echipei ajung în presă şi se pare că a descoperit cine era omul care făcea legătura vestiar-presă.

Riqui Puig (21 de ani) este considerat de Koeman vinovat pentru cele întâmplate, pentru că toate aspectele care se discută în jurul echipei sunt a doua zi pe prima pagină în ziarele din Spania. ”Tu eşti cârtiţa din vestiar”, ar fi spus antrenorul, pentru ca mai apoi să îl excludă pe Puig din lot.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele