Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Fotbalistul transferat campion de FCSB e aproape de retragere, după ce a fost dat afară din Liga a 2-a

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20741605/1/alexandru-stan.jpg

Un fost campion al României, care promitea la un moment dat să aibă o carieră de succes, continuă să se scufunde în mediocritate şi să se apropie din ce în ce mai mult de retragere la doar 33 de ani.

Fundaşul stânga Alexandru Stan, câştigător al Ligii 1 cu Astra Giurgiu în 2016 şi jucător la FCSB în 2018-2021, a rămas liber de contract. Noul antrenor al Politehnicii Iaşi, Claudiu Niculescu, a considerat că serviciile lui Stan nu mai sunt utile formaţiei din Copou. În sezonul recent încheiat, el a bifat la Iaşi 17 prezenţe şi un gol în eşalonul secund.

În cei trei ani petrecuţi alături de ”roş-albaştri”, apărătorul lateral a jucat doar de 14 ori. O accidentare l-a făcut pe Alexandru Stan să piardă complet echipa la FCSB, deşi Gigi Becali a plătit pentru serviciile sale 600.000 de euro (jumătate către Astra Giurgiu pentru transfer şi restul pentru salariul fotbalistului).

Mihai Roman, jucător cu profil ofensiv, ajunsese să fie preferat la FCSB pe postul lui Alexandru Stan. Transferurile lui Soiledis şi Panţîru l-au făcut pe fundaşul stânga, estimat de Transfermarkt la 900.000 de euro în 2018, să piardă total contactul cu echipa. 75.000 de euro a ajuns cota acestuia în zilele noastre, conform sursei menţionate anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele