Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Fotbalul turc a fost oprit, după cutremurul care a zguduit regiunea Gaziantep

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21008017/1/cutremur-turcia.jpg

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria. Bilanţul victimelor a ajuns la peste 670 de morţi în ambele ţări.

Regiunea sudică Gaziantep este unul dintre principalele centre industriale şi de producţie ale Turciei şi se învecinează cu Siria. În zonă sunt adăpostiţi, de asemenea, numeroşi refugiaţi.

La o asemenea tragedie lumea sportului nu avea cum să rămână pasivă. Federaţia de Fotbal din Turcia a anunţat că toate partidele din primele două ligi, care ar fi trebuit să se joace până miercuri, au fost amânate pentru o dată ce urmează a fi anunţată ulterior.

”Partidele dintre Umranyespor - Adanaspor, Fenerbache - Konyaspor, Giresunspor - Kayserispor, din prima ligă şi Eyuspor - Bodrumspor din liga a doua, care erau planificate să se joace până pe 8 februarie au fost amânate pentru o dată ulterioară”, este comunicatul Federaţiei de Fotbal din Turcia.

Valentin Gheorghe, marcat de cutremurul de mare intensitate care a zguduit Turcia. ”Urmăresc şi eu la ştiri ce se întâmplă. Astea sunt drame”

 

Fotbalistul celor de la Umranyespor, Vali Gheorghe este din fericire în siguranţă. Acesta a explicat că se află departe de locul tragediei şi urmăreşte la la ştiri desfăşurarea evenimentelor.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantepspor, cea mai apropiată echipa din Super Lig de zona cutremurului.

”Eu n-am simţit nimic la noi, în Istanbul. E distanţă mare din zona Gaziantep până aici. Urmăresc şi eu la ştiri ce se întâmplă. Astea sunt drame, Turcia e o ţară afectată des de cutremure.

N-am apucat să vorbesc cu Alex Maxim (n.r. - care joacă la Gaziantep, unde s-a produs seismul) sau altcineva. Mă rog să fie toţi bine”
, a dezvăluit Gheorghe, pentru Gazeta Sporturilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri