Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

FOTO | Bennerul în care au fost jigniţi Hagi şi Popescu! Explicaţia, după episodul întâmplat

Rapid Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21083857/1/fani-rapid.png

Fanii celor de la Rapid au umplut din nou tribunele din Giuleşti şi au creat o atmosferă de sărbătoare pentru jocul cu trupa lui Gică Hagi. Partida din etapa a doua a play-off-ului din Superliga s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Înainte de meci, o parte a suporterilor gazdelor au fost ţinuţi în afara arenei, pentru a permite fanilor de la Farul să intre, lucru care a generat nemulţumiri. Mai ales că în urmă cu trei săptămâni, la partida din sezonul regulat, a avut loc un episod neplăcut pentru fanii giuleşteni, care au refuzat să intre pe stadionul Farului, după ce au fost anunţaţi că doar 200 din cei 600 de suporteri veniţi vor putea intra, conform regulamentului.

Episodul nu a fost uitat de fanii Rapidului, iar în timpul duelului de pe stadionul ”Giuleşti” a fost afişat la tribuna a doua un mesaj obscen la adresa lui Gică Popescu şi Gheorghe Hagi: ”M...e, gheorghe, oricare ai fi!”.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21083857/2/mesaj-rapid-gica-hagi.jpg

Sursa foto: ProSport.ro.

Liderul de galerie al ”alb-vişiniilor”, Liviu Georgian Ungurean, a explicat că peluza nu ştia de mesajul respectiv.

”Bannerul respectiv n-a apărut în peluză, ci la tribuna a doua. Nu am făcut noi acel banner, l-au făcut băieţii de la tribuna a doua”, a spus Liviu Georgian Ungurean pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele