Ultima oră
Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024 Raul Badiu s-a impus în Raliul Harghitei powered by Toyota 2024
SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale SCM Râmnicu Vâlcea anunţă venirea unei campioane mondiale
Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal! Ronaldo şi-a scos la vânzare echipa de fotbal!
Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam Lando Norris s-a tăiat la faţă la o petrecere la Amsterdam
Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 2-1, în direct la Prima Sport 1! Coman înscrie în startul reprizei secunde

FOTO & VIDEO | Întoarcerea istorică a lui Robben la Groningen, un fiasco. Starul olandez s-a "rupt" după 29 de minute

Alte campionate externe Publicat pe 13 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19479562/1/arr.jpg

 
Revenirea lui Arjen Robben, 36 de ani, în campionatul Olandez după mai bine de 16 ani a fost un fiasco. Vedeta lui Groningen a ieşit de pe teren după doar 29 de minute jucate contra lui PSG, acuzând probleme musculare.
 
Întors în Eredivisie după 16 ani şi 155 de zile, record absolut între momentul plecării şi cel al întoarcerii pentru un jucător olandez (Van Persie e al doilea, cu o pauză de 13 ani şi 267 de zile), Robben a terminat rapid meciul în care fanii lui Groningen, clubul său de suflet, l-au primit ca pe un erou. Cu o întindere musculară, suferită în minutul 29, şi cu mulţi nervi la prima partidă oficială după revenirea asupra deciziei de a se retrage din fotbal.
Imediat după ce a simţit că nu mai poate continua, starul olandez s-a dus spre vestiare, nu înainte de a-şi arunca tricoul în semn de frustrare, sub ochii familiei sale.

 

mail-share icon Email
viewscnt