Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

FR Gimnastică după incidentul de la Reşiţa: ”Din informaţiile preliminare existente până în acest moment nu au existat aspecte de natură infracţională, discriminatorie sau rasială”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21549361/1/gim.jpg

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, vineri, într-un comunicat, referitor la cazul de agresare a unui sportiv din lotul masculin de juniori de către doi colegi, la Reşiţa, că din informaţiile preliminare existente până în acest moment nu au existat aspecte de natură infracţională, discriminatorie sau rasială, fiind vorba de un conflict spontan.

Conflictul a fost “generat de probleme educaţionale pe fondul consumului de alcool ocazionat de ziua unui coleg coroborat cu nerespectarea regulamentelor interne de disciplină şi a celor sportive”, a precizat forul, adăugând că băutura a fost dusă în cantonament prin evitarea colectivului tehnic.

Ca acţiuni ulterioare, FR Gimnastică a precizat că va accelera integrarea măsurilor antibulling la nivelul loturilor naţionale de fete şi băieţi şi implementarea unui plan naţional antibulling, pentru prevenirea unor astfel de incidente viitoare. De asemenea vor fi căutate soluţii pentru evitarea introducerii de lucruri neautorizate în locurile de pregătire ale sportivilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele