Ultima oră
Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”

Francesco Bagnaia, pole cu record pe tur la Jerez

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20690607/1/bagnaia.jpg

Francesco Bagnaia va pleca primul în Marele Premiu de la Jerez la MotoGP. Pilotul celor de la Ducati a avut un parcurs fabulos şi a stabilit un nou record pe tur.

Pe traseul iberic, Bagnaia a avut un avans de aproape jumătate de secundă în faţa campionului mondial en-titre, Fabio Quartararo, pe un model Yamaha. Podiumul a fost completat de Aleix Espargaro, la ghidonul unui prototip Aprilia.

 Bătălia este mai acerbă ca niciodată la general, trei piloţi fiind la egalitate în fruntea clasamentului, surprinzător, niciunul de la Ducati, echipă care s-a bătut pentru victorie la fiecare etapă.

Ierarhia este condusă de: Fabio Quartararo ( Yamaha), Alex Rins (Suzuki) şi Aleix Espargaro (Aprilia), cu 69 de puncte. Cursele de la Jerez vor fi pe Prima Sport 3, cu începere de la ora 12:00.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele