Ultima oră
VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului” VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”
VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”

FRF a decis unde se va juca şi data la care se va disputa finala Cupei României

Cupa României Publicat pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20148515/1/frfro.jpg

Comitetul Executiv al FRF a validat, în şedinţa de joi, propunerea ca finala Cupei României să se dispute pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în data de 22 mai.

Ora urmează să fie stabilită.

Finalistele vor fi decise în urma manşei secunde a semifinalelor, care vor avea loc la 11-12 mai.

Marţi, 11 mai, ora 20:00: Dinamo – Astra, în tur 0-1

Miercuri, 12 mai, ora 20:00: Viitorul Pandurii – Universitatea Craiova, în tur 0-3

Va fi a patra finală a Cupei României găzduită de stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, după ediţiile din 2017 (câştigătoare FC Voluntari), 2019 (FC Viitorul) şi 2020 (FCSB).

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele