Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

FRF a dezvăluit motivul pentru care Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţională: ”S-ar putea să îşi dorească asta!”

Echipa nationala Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21395558/1/edi.jpg

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Elveţia a avut prima ocazie a meciului de pe Arena Naţională, la şutul lui Okafor, respins de Horaţiu Moldovan. Tricolorii au replicat prin lovitura liberă a lui Nicolae Stanciu, trimisă puţin peste poartă în minutul 34. Elevii lui Edward Iordănescu au deschis scorul în minutul 50, Stanciu a centrat în careu, Moruţan a recentrat şi Alibec a înscris. 

După numai trei minute Xhaka a trimis în plasa porţii noastre, dar arbitrul a anulat golul pentru că jucătorul elveţian îl faultase pe Marius Marin. Bancu a şutat puţin pe lângă poartă, în minutul 58, iar după un minut a fost imitat de Okafor. 

Acelaşi Okafor a şutat periculos în minutul 61, dar Horaţiu Moldovan a intervenit extraordinar aşa cum a făcut-o şi în minutul 90+6. Până la final nu s-a mai înscris şi România a învins Elveţia cu 1-0, clasându-se pe primul loc în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

Edi Iordănescu va merge cu România în Germania, dar după turneul final, ar putea părăsi naţionala, dacă nu ajunge la o înţelegere cu FRF. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a dezvăluit că nu ştie dacă Iordănescu va accepta oferta federaţiei după EURO, dar cei de la forul naţional vor să continue cu selecţionerul. 

Totuşi, Andrei Vochin a tras un semnal de alarmă şi susţine că Edi Iordănescu ar putea să fie tentat să se întoarcă să antreneze echipele de club. 

”S-ar putea să îşi dorească asta!”

”N-au discutat tema asta. Eu pot să spun doar ce simt şi ce văd. Eu mi-aş dori ca Edi să continue şi după EURO, doar că este şi partea cealaltă.

Cu Edi n-am vorbit deocamdată pentru că este drum lung până acolo. Edi are o cotă. Este un antrenor care a câştigat campionatul în România şi a calificat naţionala la un turneul final. Dacă vrem să căutăm în istoria noastră asta, nu găsim foarte multe exemple.

Este un antrenor tânăr, în startul carierei, care este unul fulminant, şi s-ar putea să îşi dorească să se ducă undeva să antreneze în străinătate. Antrenorii îşi doresc să aibe contact cu jucătorii, cu gazonul zilnic, ceea ce selecţionerilor le lipseşte.

Feeling-ul meu şi al colegilor meu este că ne-am dori din tot sufletul să rămână, dar este foarte importantă poziţia lui. Este un antrenor cu o deschidere exterioară mult mai mare decât tatăl său. Lui Anghel i-a fost greu să plece în străinătate.

Problemele la contract se pot discuta şi rezolva foarte uşor în fel şi fel de cazuri, deci nu cred că un contract ar fi o problemă. Nu cred că Edi se gândeşte în momentul ăsta la contract”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri