Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FRF, amendată cu peste 100.000 de euro pentru incidente la meciurile naţionalei din iunie

Echipa nationala Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20775312/1/romania-sanctionata-giulesti.jpg

Comisia UEFA de Control, Etică şi Disciplină a transmis, joi, decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naţionale din luna iunie, informează frf.ro.

Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Naţiunilor, UEFA a decis să amendeze Federaţia Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro! Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naţionale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancţiune de cel puţin un meci disputat fără spectatori.

Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală. Cele două naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un joc câştigat de România cu 3-0.

Până la meciul cu Bosnia şi Herţegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri