Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

FRF, reacţie fără esenţă după ce a izbucnit scandalul pentru utilizarea steagului Ungariei Mari: ”Am luat act de anunţul făcut de Federaţia Maghiară de Fotbal!”

Echipa nationala Publicat pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21069518/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg

Asociaţia maghiară de fotbal (MLSZ) a aprobat introducerea de bannere care să înfăţişeze o hartă a Ungariei istorice la meciurile echipei naţionale. Potrivit unui comunicat publicat marţi pe site-ul său, MLSZ a solicitat o poziţie clară din partea Uniunii Europene (UEFA) şi a grupului său antidiscriminare (FARE) cu privire la problema autorizării afişării simbolului istoric.

După acest eveniment, a venit şi răspunsul celor de la FRF. Forul condus de Burleanu vrea să acţioneze mâine pentru a primi clarificări de la UFEA, după mişcarea făcută de vecinii României. 

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de anunţul făcut de Federaţia Maghiară de Fotbal şi va solicita, chiar miercuri dimineaţă, o poziţie oficială la UEFA”, a fost reacţia FRF, potrivit ProSport. 

Gigi Becali s-a amuzat după ce UEFA a permis utilizarea steagului Ungariei Mari: ”Le dăm noi Transilvania înapoi? Hai, mă, tată, că nu le dăm nimic”

”Aşa, şi? Ce mare lucru? Pun ei pe tricouri şi pe steaguri… Păi, ăia de la UEFA ştiu ei ce înseamnă harta aia? Bun, şi dacă ştiu, ce se schimbă?

Le dăm noi Transilvania înapoi? (n.r. râde în hohote). Hai, mă, tată! Să fim sănătoşi, că nu le dăm nimic înapoi”, a declarat Gigi Becali conform ProSport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri