Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

FRF s-a autosesizat rapid, după declaraţiile lui Gigi Becali cu privire la arbitra Cristina Trandafir

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21505076/1/bec.png

Gigi Becali a reuşit un nou derapaj halucinant. După ce în urmă cu doar câteva zile a spus că "femeia este făcută să fie stăpânită", patronul de la FCSB a recidivat, luni.

Becali a atacat-o grav pe Mariana Cristina Trandafie, arbitra din camera VAR de la meciul dintre FCSB şi FC Botoşani şi a scos pe gură cuvinte inimaginabile.

FRF s-a sesizat promit şi a anunţat că îl va reclama pe Becali la Comisia de Disciplină şi Etică.

 

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de declaraţiile menţionate şi acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină şi Etică”, a anunţat FRF, potrivit Iamsport.

Declaraţia controversată făcută de patronului FCSB

”De vină a fost femeia de la VAR, care nici pe ea nu sunt supărat, că aia e sora mea, se împărtăşeşte la biserică şi nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtăşesc, niciodată.

Numai că ea... îi dau un sfat acum... Nu sunt supărat pe ea, dar îi dau un sfat. Vrea să-i îndeplinească Dumnezeu cerinţele, ce cere ea acolo? Să se lase de arbitraj sau să se ducă să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţi. Şi îi va ajuta Dumnezeu dorinţele... că ştie ea la ce mă refer. Că ea vine la noi acolo la biserică, în Berceni? (n.r. - biserica din cantonamentul FCSB-ului)

Dar vezi acum? Cum să mai apară ea acum acolo? (n.r. - la biserica din Berceni) Deci nu e supărat nimeni, femeia vine la biserică, asta este, se împărtăşeşte cu noi, este sora noastră.

Vine o femeie... bă, dacă pui femeie... vine o femeie şi zice: 'domnule, roşu'. Bă, eşti nebun la cap? Lasă, bă, femeile la femei, bărbaţii la bărbaţi. Aţi înnebunit cu totul? O luăm razna cu toţii, cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii la lupta, la jocuri, mă?

Ca dovadă, bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, ea nu-şi dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat.

Dacă era ea, avea inteligenţă... dar femeie, ce vrei? Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful. Bă, eu nu minimalizez femeile, că eu le iubesc mai mult ca voi. De ce le iubesc mai mult? Că eu am una şi o iubesc până la moarte. Şi mor în orice secundă pentru nevasta mea şi pentru fetele mele”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele