Ultima oră
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”
Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă
E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV

FRF s-a autosesizat rapid, după declaraţiile lui Gigi Becali cu privire la arbitra Cristina Trandafir

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21505076/1/bec.png

Gigi Becali a reuşit un nou derapaj halucinant. După ce în urmă cu doar câteva zile a spus că "femeia este făcută să fie stăpânită", patronul de la FCSB a recidivat, luni.

Becali a atacat-o grav pe Mariana Cristina Trandafie, arbitra din camera VAR de la meciul dintre FCSB şi FC Botoşani şi a scos pe gură cuvinte inimaginabile.

FRF s-a sesizat promit şi a anunţat că îl va reclama pe Becali la Comisia de Disciplină şi Etică.

 

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de declaraţiile menţionate şi acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină şi Etică”, a anunţat FRF, potrivit Iamsport.

Declaraţia controversată făcută de patronului FCSB

”De vină a fost femeia de la VAR, care nici pe ea nu sunt supărat, că aia e sora mea, se împărtăşeşte la biserică şi nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtăşesc, niciodată.

Numai că ea... îi dau un sfat acum... Nu sunt supărat pe ea, dar îi dau un sfat. Vrea să-i îndeplinească Dumnezeu cerinţele, ce cere ea acolo? Să se lase de arbitraj sau să se ducă să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţi. Şi îi va ajuta Dumnezeu dorinţele... că ştie ea la ce mă refer. Că ea vine la noi acolo la biserică, în Berceni? (n.r. - biserica din cantonamentul FCSB-ului)

Dar vezi acum? Cum să mai apară ea acum acolo? (n.r. - la biserica din Berceni) Deci nu e supărat nimeni, femeia vine la biserică, asta este, se împărtăşeşte cu noi, este sora noastră.

Vine o femeie... bă, dacă pui femeie... vine o femeie şi zice: 'domnule, roşu'. Bă, eşti nebun la cap? Lasă, bă, femeile la femei, bărbaţii la bărbaţi. Aţi înnebunit cu totul? O luăm razna cu toţii, cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii la lupta, la jocuri, mă?

Ca dovadă, bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, ea nu-şi dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat.

Dacă era ea, avea inteligenţă... dar femeie, ce vrei? Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful. Bă, eu nu minimalizez femeile, că eu le iubesc mai mult ca voi. De ce le iubesc mai mult? Că eu am una şi o iubesc până la moarte. Şi mor în orice secundă pentru nevasta mea şi pentru fetele mele”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele