Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gabi Balint, supărat pe Dan Petrescu pentru înjurăturile adresate Stelei. ”Nu poţi să faci aşa ceva. Sunt total decepţionat”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709771/1/vlcsnap-2019-09-21-14h39m40s43.png

Gabi Balint este dezamăgit de scandările pe care Dan Petrescu le-a rostit, la adresa Stelei. ”Bursucul” a înjurat la petrecerea lui CFR, de sărbătorire a titlului.  

Fostul mare jucător al Stelei, Gabi Balint nu va trece uşor peste gestul extrem de urât făcut de Dan Petrescu. Cei de la CFR Cluj au sărbătorit câştigarea titlului de campionă la un restaurant din Cluj, iar acolo antrenorul ardelenilor a fost filmat în momentul în care o înjura pe Steaua, echipă la care a evoluat în trecut. 

Scandarea poate fi reproduse doar parţial: ”Cine ţine cu Steaua, să-i ***** familia!”.

”Eu nu am am auzit, până acum, pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. A, n-am fost de acord cu un anumit joc sau altul, sau cu tactica, sau că echipa este în scădere. Dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte, să-l vorbească urât. El este ca bolnavul, ăla, închipuit. Tot timpul se plânge şi nu înţeleg de ce, că este unul dintre cel mai antrenori din România. Are atâtea campionate câştigate, a demonstrat, toată lumea l-a recomandat la naţională. Este ca o bocitoare, plânge tot timpul că are cineva ceva cu el şi el câştigă. Probabil că este stilul lui şi trebuie să-l înţelegem.

Dar ce s-a întâmplat la acea petrecere, când... Eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg. Că el a crescut la Steaua, eu nu am crescut la Steaua. Steaua l-a făcut fotbalist. Este adevărat că pe unii Steaua i-a făcut şi oameni. Eu nu am crezut că el poate să spună aşa ceva, să cânte aşa ceva despre familiile despre suporterilor Stelei, chiar dacă sunt împărţiţi. În suflet, toţi sunt suporterii Stelei.

Nu poţi să faci aşa ceva. Sunt total decepţionat şi îmi pare tare rău. L-am considerat întotdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărăşit atâtea clipe, bune, rele, cu aceaste echipe. Am auzit tribunele cum îl aclamau, pline cu stelişti, care el le făcea ceva la familiile lor. Oricât de beat ai fi, beat de fericire că ştiu că nu bea, că a câştigat campionatul, nu poţi să faci aşa ceva.

Ce am văzut la acea petrecere, ce s-a cântat acolo, nu am cuvinte să spun ce ar merita aceia, că n-a fost doar Dan Petrescu. Pentru mine a fost un moment în care mi-aş fi dorit orice pe lume astea să se întâmple, dar să nu văd acel lucru, şi pe Dan Petrescu în mijlocul lor. Nici nu ştiu dacă scuzele pe care şi le-ar cere ar fi suficiente în momentul ăsta. Cu atitudinea asta, nu poţi ajunge departe, la o echipă mare. Va fi aici, în România, în Turcia, ţările arabe, China. Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepţii, mai ales împotriva echipei care te-a crescut”, a declarat Gabi Balint, în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele