Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt! Atacantul rămâne în SuperLiga României

Hermannstadt Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21016812/1/gabi-iancu-a.jpg

Gabi Iancu va continua în SuperLiga României după despărţirea de FC U Craiova! Deşi a fost dorit în Slovenia, unde a refuzat până la urmă să meargă după ce a cerut un salariu mai mare, atacantul s-a înţeles cu FC Hermannstadt.

Acordul dintre cele două părţi este valabil până în vara acestui an, până la finalul întrecerii. Iancu a declarat că a fost atras de proiect să vină la formaţia din Sibiu, dar afirmaţia e una ciudată dacă ne raportăm la faptul că problemele cu banii sunt mari şi că, nu în urmă cu foarte mult timp, a pierdut procesul la TAS pentru cele 9 puncte care i-au fost scăzute din clasament.

Am semnat până în vară, în iunie. Am contractul cu Akhmat suspendat din cauza războiului şi pot să merg împumut la orice echipă. Mai am contract cu ruşii până în iunie 2024.

M-a atras foarte mult acest proiect, pentru că am fost foarte dorit de cei din conducerea clubului. A contat foarte mult pentru mine acest lucru. Am vrut să plec de la Craiova, pentru că am dorit să merg la o echipă unde să pot juca mai mult.

Sper să o pot ajuta pe Hermannstadt să îşi îndeplinească obiectivul”, a declarat Gabriel Iancu, pentru GSP.

Iancu semnase cu FC U Craiova în iunie 2022, iar în acest sezon a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă în 17 confruntări.

El are la activ 4 titluri de campion în România, 3 cu FCSB şi 1 cu Viitorul Constanţa.

700.000 de euro este cota de piaţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, a lui Gabriel Iancu, care a bifat 4 selecţii pentru naţionala României.

Gabi Iancu a refuzat transferul la campioana Sloveniei, NK Maribor, din cauza salariului

Rămas liber de contract după ce a reziliat acordul cu FC U Craiova, Gabi Iancu nu duce lipsă de oferte. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost în atenţia campioanei Sloveniei, NK Maribor, potrivit unor informaţii apărute chiar în presa sportivă slovenă.

Ar fi fost o mutare foarte bună pentru Iancu, dar în acest moment negocierile au picat din cauza salariului cerut de român, de 15.000 de euro, conform Nogomania, NK Maribor fiind dispusă să ofere cel mult 10.000 de euro.

Aparent, clubul s-a orientat către alt fotbalist, Arnel Jakupovic (24 de ani), de la NK Domzale, iar transferul lui Iancu la Maribor e în acest moment căzut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele