Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Gabi Tamaş, comentariu dur la adresa unui fotbalist retras de la naţională: ”Săracul, nu ştiu câte selecţii are, dar nici nu prea era chemat”

Echipa nationala Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21073930/1/tamas.jpg

Este o întreagă discuţie la nivel naţional în privinţa jucătorilor care tot refuză să vină sub tricolor, iar Gabi Tamaş (39 de ani) şi-a spus şi el părerea şi a dat ca exemplu direct două nume apropiate de generaţia sa, Silviu Lung Jr. şi Radu Ştefan.

Silviu Lung Jr., în vârstă de 33 de ani, acum la Al Raed, a prins doar trei meciuri pentru România, ultimul în 2015, în februarie, după care a fost convocat dar nu a mai fost ultilizat, fiind cel mult rezervă.

După câţiva ani de la acel moment, a decis să se retragă, poate supărat pe faptul că nu a jucat mai mult, dar Tamaş l-a taxat, considerând că fotbaliştii nu trebuie să se retragă de la naţională cât timp sunt în activitate, lucru pe care îl face chiar el, deşi joacă în Liga 2, la Concordia Chiajna.

Nu pot să mă retrag de la echipa naţională. Nu ai cum să faci asta cât timp eşti în activitate. Silviu Lung jr. s-a retras, dar, săracul, nu ştiu câte selecţii are şi nici nu prea era chemat pe la echipa naţională. Adică, fă-o cu demnitate dacă o faci, nu printr-o scrisoare sau prin cineva.

Mi se pare o prostie să te retragi de la echipa naţională. Oricare ar fi motivul, nu poţi să faci asta cât timp joci fotbal. Reprezinţi ţara şi ai ajuns fotbalist şi prin prisma faptului că ai fost chemat la naţională, ţi-a crescut cota. Când joci la naţională se uită o lume întreagă la tine.

(N.r. – Despre Ştefan Radu) Am văzut că a făcut istorie la Lazio. Trebuie să ne schimbăm şi noi puţin mentalitatea, sincer îţi spun. Tu, venind de afară, cu altă mentalitate, nu mai poţi să fii iarăşi în comunism. Fotbalul se dezvoltă, e într-o continuă creştere, iar noi am rămas la metodele de comunism.

Suntem în 2023 şi noi tot nu am trecut peste comunism. Aşa simt. Când vii de la Lazio şi vine o persoană la tine şi îţi spune: ‘Domne, dă-mi laptopul sau dă-mi aia sau se dă stingerea’… Mie mi se pare o prostie”, a spus Tamaş, citat de Fanatik.

Un fotbalist care ar fi refuzat naţionala, răspuns nesimţit la adresa lui Gică Hagi

Cătălin Cîrjan a hotărât că e cazul să îi răspundă lui Gică Hagi, după ce ”Regele” a afirmat că sunt jucători români care evoluează în afară şi refuză să se prezinte sub tricolor. Jucătorul legitimat la Arsenal U23 s-a simţit cu ”musca pe căciulă” şi a decis că e momentul să îi dea un răspuns tăios omului care a scris istorie pentru naţionala României.

Fără să realizeze ceva în fotbal până acum, deşi are deja 20 de ani, Cătălin Cîrjan a declarat că nu se coboară la nivelul lui Gică Hagi. În realitate, ar fi o realizare la care nu a visat Cîrjan, ironia făcând să aibă ca dată de naştere chiar 1 decembrie, dacă ar ajunge la realizările lui Gică Hagi. Până atunci, se mulţumeşte să îşi ”încordeze muşchii” pe Instagram, aşa cum obişnuiesc tinerii de vârsta lui.

Mesajul lui Cîrjan pentru Gică Hagi, pe Instagram:

Când oamenii buni sunt jigniţi, aceştia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu ştiu să se apere, ci pentru că sunt conştienţi că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenţi se apără cu tăcerea şi atacă doar cu indiferenţa”.

Poate că şi decizia lui Cîrjan de a nu se prezenta sub comanda selecţionerului Daniel Pancu, la naţionala U20, după cum a anunţat ProSport, are o urmă de tresărire de orgoliu, pentru modul amatoresc în care a decis să trateze Federaţia Română de Fotbal situaţia tânărului.

În această pauză competiţională pentru meciurile naţionalelor, Cîrjan fost pe lista preliminară a selecţionatei U21, pentru ca mai apoi să fie anunţat că trebuie să se prezinte la acţiunea U20 şi, conform sursei amintite, ar fi refuzat.

În urma mesajului de pe Instagram al lui Cîrjan, impresarul Cătălin Sărmăşan a decis să intervină şi să facă următoarele precizări:

Toate lucrurile corecte se fac la momentul potrivit. Acum vorbesc cei care nu iubesc adevărul şi cei cărora nu le convine cum sună adevărul. Cătălin nu vrea să disturbe activitatea echipelor naţionale, va vorbi imediat după încheierea meciurilor. Pentru că adevărul, aşa cum e el, trebuie să iasă la iveală.

Cătălin Cîrjan nu a refuzat şi nu va refuza niciodată echipa naţională. Veţi fi cu toţii convinşi de asta când se va afla adevărul. Adică după ultimul meci al echipelor naţionale”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri