Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal la Indian Wells! A fost învinsă de Cristina Bucşă

Tenis Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21047638/2/gabi-ruse.jpg

Gabriela Ruse, locul 147 în ierarhia WTA, a ratat, marţi seară, calificarea pe tabloul principal la turneul de la Indian Wells.

Ruse a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor, scor 7-6 (3), 6-4, de sportiva Cristina Bucşă, care este născută în Republica Moldova, dar reprezintă Spania, şi este favorită numărul 2 în calificări şi locul 90 WTA.

Pe tabloul principal la Indian Wells se află Sorana Cîrstea, locul 83 mondial, care va evolua cu australianca Kimberly Birrell, locul 209 mondial, şi Irina Begu, locul 38 mondial, care o va întâlni pe Linda Noskova, din Cehia, locul 54 mondial.

Turneul WTA 1000 de la Indian Wells este dotat cu premii totale de 8.800.000 de dolari.

Urcare de 13 locuri pentru Gabriela Ruse în clasamentul WTA

Gabriela Ruse, care a ajuns în optimi la simplu şi în semifinale la dublu, la Monterrey, a urcat 13 locuri în clasamentul WTA, fiind pe poziţia 147, cu 445 de puncte. Sorana Cîrstea a coborât 12 locuri şi este pe 83, cu 743 puncte.

Cel mai bine clasată româncă rămâne în continuare Simona Halep, suspendată pentru dopaj, aflată pe locul 19, cu 1955 puncte. După o coborâre de două locuri, Irina Begu este pe 38, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan se menţine pe 57, cu 957 puncte.

În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât două locuri, pe 193, cu 337 puncte. La dublu, Monica Niculescu a urcat de pe locul 41 pe 40, cu 1755 puncte, iar Gabriela Ruse a urcat de pe 44 pe 41, cu 1.727 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele