Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Gabriela Ruse se retrage din echipa de Billie Kean King Cup. Val de absenţe pentru meciul cu Slovenia. ”Este o tensiune între mine şi colegele mele”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21064073/1/gabi-ruse.jpg

Gabriela Ruse şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a României, care se pregăteşte pentru confruntarea cu Slovenia, din barajul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup (n.r. Fed Cup).

Ruse a declarat că există o stare de spirit negativă între ea şi colege de la lot şi astfel a decis să refuze convocările, decizie luată de ceva timp de Irina Begu şi Sorana Cîrstea, alte jucătoare bine clasate în ierarhia WTA.

Suspendată provizoriu, Simona Halep nu va putea juca nici ea contra slovenelor.

”Deja este o tensiune între mine şi colegele mele. Nu doresc, eu nu am fost niciodată pentru ceartă, nu am agreat niciodată scandalul. Eu le respect pe colegele mele şi le doresc succes”, a declarat Ruse, pentru ProSport.

Astfel, căpitanul nejucător Horia Tecău şi antrenorii Alina Tecşor Cercel şi Daniel Dobre se vor baza pe: Ana Bogdan (locul 57 în clasamentul WTA la simplu şi 269 la dublu), Irina Maria Bara (locul 193 la simplu şi 113 la dublu), Jaqueline Adina Cristian (locul 202 la simplu şi 531 la dublu), Anca Alexia Todoni (locul 727 la simplu şi 1169 la dublu) şi Monica Niculescu (locul 40 la dublu).
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele