Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Gael Monfils nu va participa nici la Wimbledon. Anunţul francezului şi când va reveni pe terenul de tenis

Tenis Publicat pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20751760/1/monfils-fb.jpg

Francezul Gael Monfils, care lipseşte din circuit din luna mai, a anunţat că va absenta şi de la turneul de la Wimbledon. Numărul 22 mondial şi-a anunţat şi retragerea din turneul ATP de la Lyon în trecut, dar şi de la  Roland-Garros. De la turneul de la Monte-Carlo, parizianul a suferit de dureri la piciorul drept.

Am vrut să vă informez în legătură cu accidentarea mea la picior. Am început să  antrenez din nou în această săptămână şi m-am simţit foarte bine. Voi putea să măresc treptat ritmul antrenamentelor şi să petrec mai mult timp pe teren pentru a reveni în formă.

Pentru că abia am revenit la antrenamente şi meciurile sunt solicitante pe iarbă, pot fi de cinci seturi, eu şi echipa mea am decis să nu particip la Wimbledon în acest an. În schimb, mă voi concentra pe pregătire pentru a fi gata pentru vară”, a notat Monfils pe Twitter.

El a precizat că va reveni în competiţii la Hamburg, după care va participa la Kitzbuhel şi apoi va pleca în SUA.

Participarea lui Nadal la Wimbledon, cu semnul întrebării

Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP, a anunţat, vineri, că va deveni tată, confirmând astfel informaţiile din presa spaniolă.

“Voi deveni tată. Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală, pentru că sunt de părere că deja sunt destul de expus în cariera pe care o am”, a spus Nadal într-o conferinţă de presă la Palma de Mallorca, potrivit AFP.

Miercuri, presa spaniolă a scris că soţia tenismenului, Maria Francisca Perello, este însărcinată. Nadal, în vârstă de 36 de ani, şi Perello, care are 34 de ani, sunt împreună de 18 ani. Cei doi sunt căsătoriţi din octombrie 2019.

Pe de altă parte, Rafael Nadal, care se reface după o problemă la piciorul stâng, a spus că intenţionează să participe la turneul de la Wimbledon.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele