Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Galatasaray a luat decizia definitivă în cazul lui Olimpiu Moruţan după evoluţiile spectaculoase din Serie B

Alte campionate externe Publicat de Emanoil Ursache pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21038080/1/profimedia-0758650034.jpg

Galatasaray a luat decizia definitivă în cazul internaţionalului român Olimpiu Moruţan (23 de ani). În contextul evoluţiilor solide ale acestuia din actualul sezon, din Serie B, formaţia turcă îşi doreşte să îl vândă, chiar dacă Pisa nu va achita în vară clauza stabilită de 5,5 milioane de euro, potrivit televiziunii naţionale din ”Ţara Semilunei”, TGRT Haber.

Pisa şi-ar fi dorit să îl achiziţioneze pe Moruţan în iarnă pentru 3,5 milioane de euro, însă şefii Galatei nu au vrut să lase din preţ, deoarece speră să obţină o sumă mai bună în schimbul serviciilor mijlocaşului ofensiv adus de la FCSB, în urmă cu doi ani, pentru aproximativ 4.200.000 de euro.

Olimpiu Moruţan a înscris 6 goluri şi le-a oferit colegilor săi 7 pase de gol în actualul sezon din Serie B, în 25 de apariţii. Forma sa bună a ajutat-o pe Pisa să ajungă pe locul 5 din eşalonul secund al fotbalului din ”Cizmă”, poziţie ce asigură prezenţa în play-off-ul de promovare pentru ultimul loc ce duce în Serie A.

Olimpiu Moruţan a avut un start promiţător şi în stagiunea precedentă alături de ”Cim Bom Bom”, însă evoluţiile sale nu au reuşit să fie constante şi au scăzut calitativ pe parcursul sezonului. La Galatasaray, Moruţan a marcat de 3 ori şi a furnizat 5 pase decisive în 34 de meciuri oficiale.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri