Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Galeria lui FCU Craiova are acces la meciul cu Rapid. ”Nouă ni se pare normal să vină”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21009703/1/fcu.jpg

Victor Angelescu a dezvăluit că fanii lui FCU Craiova vor avea acces în tribune la meciul cu Rapid, în ciuda faptului că echipa patronată de Adrian Mititelu nu a depus o solicitare în acest sens.

"O să primim galeria oaspete, da! Adică noi nu putem să o primim cum se face adesea, în mod oficial, pentru că nu avem o adresă din partea clubului, prin care să spună că vin cu suporteri.

Dar vor avea peluza, unde stau suporterii vizitatori la noi, deschisă. Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină. Nu ştiu ce e ăla haos, nu mi-e atât de frică. Dacă vor dori să vină la meci, vor fi, pot să-şi cumpere bilete.

Oricine îşi poate cumpăra bilete la meci şi probabil că şi le vor cumpăra. Eu cred că îşi vor susţine echipa, într-un derby, fanii îşi susţin echipa",
a spus Angelescu, pentru Fanatik.

Peluza Sud 1997 vrea pacea cu Adrian Mititelu! Anunţul făcut de ultraşii lui FC U Craiova şi ce spune Marcel Puşcaş

 

Liderii Peluzei Sud 1997 a celor de la FC U Craiova şi patronul Adrian Mititelu sunt gata să facă din nou pace, după evenimentele de la Sfântu Gheorghe.

Oltenii au jucat fără fani partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, câştigată cu 5-0, iar partida contra Şepcilor Roşii va fi ultima în care Adrian Mititelu a solicitat închiderea stadionului "Ion Oblemenco" drept măsură împotriva propriilor fani. Lucrurile vor intra pe un făgaş normal, iar ultraşii sunt gata să revină la sentimente mai bune faţă de patronat:
 
"Lucrurile au ajuns mult prea departe. Nu ne mai spălăm rufele în public. Am aplanat mereu conflictele cu familia Mititelu şi aşa va fi şi acum. Am discutat cu el, lucrurile vor reveni la normal", a transmis Sorin Chipeşu, unul dintre liderii Peluzei Sud 1997, prin intermediul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele