Ultima oră
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională
VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani
VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A

Gardoş rămâne la Clinceni. Trei jucători de bază vor pleca

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20264371/1/gar.jpg

Florin Gardoş rămâne la Academica Clinceni, informează ProSport. Fundaşul a semnat un acord de prelungire pe încă un sezon cu gruparea ilfoveană, care a terminat campionatul trecut pe un nesperat loc 5.

Adi Popa însă nu va rămâne, la fel ca şi Cristi Tănase, care deja a semnat cu FC Argeş. Astfel, din contingentul de foşti jucători de la FCSB vor mai rămâne doar Pîrvulescu şi Gardoş.

„Doar el rămâne, ceilalţi au ales să plece. Mă bucur pentru Gardoş, e un fotbalist care dă siguranţă echipei”, a dezvăluit Ilie Poenaru, pentru ProSport.

Pot rămâne şi fără stâlpul ofensivei

Raul Rusescu are şanse mici să rămână la Academica Clinceni din sezonul viitor. Atacantului i-a expirat contractul şi a plecat în Turcia. Ilie Poenaru a dezvăluit că fotbalistul are de rezolvat nişte lucruri cu cei de la Giresunspor, fostul său club.

„Am ţinut legătura cu Raul Rusescu. El este în Turcia, trebuie să rezolve anumite probleme cu fostul lui club. Îşi doreşte foarte mult să rămână în străinătate”, a explicat tehnicianul ilfovenilor, la finalul partidei amicale cu CSA Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri