adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Gareth Bale oferă surpriza verii. Galezul va semna cu o echipă din liga a doua engleză

Fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe joi, 15:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20750887/1/gb.jpg

Gareth Bale (32 de ani) a anunţat oficial că o părăseşte pe Real Madrid la începutul lunii iunie, după ce i s-a încheiat contractul cu ”albii”. Galezul este foarte aproape de o revenire în ţara sa, la Cardiff City.

Cei de la BBC Wales anunţă că Gareth Bale şi reprezentanţii săi sunt în negocieri cu Cardiff City, club care evoluează în Championship (divizia secundă engleză). Pe lângă această variantă în presa din afară s-au mai vehiculat variantele Tottenham şi Newcastle, ba chiar şi o plecare în MLS (SUA). 

Explicaţia acestei mutări este destul de clară. Atacantul galez îşi doreşte să fie în formă maximă înaintea Cupei Mondiale din Qatar, care se va desfăşura între 21 noiembrie şi 18 decembrie. Bale a jucat un rol esenţial în calificarea Ţării Galilor la Campionatul Mondial, după 64 de ani.

Bale, despre eventualul transfer la Cardiff

Jucătorul a lămurit motivul transferului la Cardiff City: "Nu ştiu dacă nivelul de joc face o asemenea diferenţă. Un meci de fotbal rămâne un meci de fotbal. Am nevoie de timp să reflectez la ce este mai bine pentru mine, pentru familia mea, copiii mei şi sper că vom găsi soluţia potrivită", a spus Bale.

Galezul ar sacrifica enorm partea financiară în cazul concretizării transferului, acesta câştiga 700.000 de euro pe săptămână la Real Madrid, dar este foarte clar că decizia lui este una sportivă şi nu financiară, lucru confirmat şi de agentul jucătorului, Jonathan Barnett ”ce va face Gareth nu va fi legat de bani”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele