Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Gareth Bale oferă surpriza verii. Galezul va semna cu o echipă din liga a doua engleză

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20750887/1/gb.jpg

Gareth Bale (32 de ani) a anunţat oficial că o părăseşte pe Real Madrid la începutul lunii iunie, după ce i s-a încheiat contractul cu ”albii”. Galezul este foarte aproape de o revenire în ţara sa, la Cardiff City.

Cei de la BBC Wales anunţă că Gareth Bale şi reprezentanţii săi sunt în negocieri cu Cardiff City, club care evoluează în Championship (divizia secundă engleză). Pe lângă această variantă în presa din afară s-au mai vehiculat variantele Tottenham şi Newcastle, ba chiar şi o plecare în MLS (SUA). 

Explicaţia acestei mutări este destul de clară. Atacantul galez îşi doreşte să fie în formă maximă înaintea Cupei Mondiale din Qatar, care se va desfăşura între 21 noiembrie şi 18 decembrie. Bale a jucat un rol esenţial în calificarea Ţării Galilor la Campionatul Mondial, după 64 de ani.

Bale, despre eventualul transfer la Cardiff

Jucătorul a lămurit motivul transferului la Cardiff City: "Nu ştiu dacă nivelul de joc face o asemenea diferenţă. Un meci de fotbal rămâne un meci de fotbal. Am nevoie de timp să reflectez la ce este mai bine pentru mine, pentru familia mea, copiii mei şi sper că vom găsi soluţia potrivită", a spus Bale.

Galezul ar sacrifica enorm partea financiară în cazul concretizării transferului, acesta câştiga 700.000 de euro pe săptămână la Real Madrid, dar este foarte clar că decizia lui este una sportivă şi nu financiară, lucru confirmat şi de agentul jucătorului, Jonathan Barnett ”ce va face Gareth nu va fi legat de bani”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri