Ultima oră
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”

Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam

Uncategorized Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21584307/1/twitter-wta.jpg

Coco Gauff a fost privată de şansa de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021, după ce a fost testată pozitiv cu covid, iar sportiva americană spune că obţinerea unei medalii la JO de la Paris ar fi la fel de importantă ca un succes de Grand Slam pentru ea în acest an, relatează Reuters.

Jucătoarea în vârstă de 20 de ani este nerăbdătoare să debuteze la JO, atunci când competiţia de tenis va începe în data de 27 iulie, la Roland Garros, acelaşi loc unde va încerca în curând să obţină un al doilea titlu de Grand Slam.

"Pentru mine, Jocurile Olimpice sunt o prioritate absolută. Aş spune că sunt egale cu turneele de Grand Slam", a declarat Gauff. "Evident, îmi doresc întotdeauna să mă descurc bine, să încerc să obţin o medalie. Dar pregătirea va fi interesantă, pentru că nu am mai făcut niciodată trecerea de la iarbă la zgură. 

Nu pun prea multă presiune, pentru că vreau să mă bucur pe deplin de această experienţă. Sper să o pot avea de mai multe ori în viaţa mea. O voi trata ca pe o experienţă unică în viaţă."

Obiectivul imediat al lui Gauff este să se pregătească pentru French Open, care începe la 26 mai, iar numărul trei mondial a declarat că îmbunătăţirea serviciului ar putea fi cheia pentru a obţine un nou titlu de Grand Slam, după victoria de anul trecut de la US Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele