Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Gestul prin care Deian Sorescu i-a cucerit pe fanii lui FCSB. ”Bravo lui! S-a văzut atitudinea”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20992938/1/sorescu.jpg

FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, transmisă pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică seară, s-a terminat cu scorul de 0-1.

Deian Sorescu a jucat 45 de minute în primul său meci oficial la FCSB. După fluierul final, fostul dinamovist a sărbătorit cu galeria noii sale echipe.

Ba mai mult, el a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo. Gestul a fost bine primit de către fanii celor de la FCSB.

 

"Deian Sorescu a fost bine primit! Nu mai contează (n.r. că a fost schimbat după 45 de minute)! Trebuie să-şi revină! Să vadă stilul… a văzut o atmosferă. Steaua (n.r. FCSB) e iubită în toată lumea.

(n.r. despre faptul că Sorescu a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo, la finalul meciului) Păi, nu e normal? La ce a păţit el pe-acolo… ce să mai vorbească de Dinamo? Dacă nu-l simţeam sută la sută pentru Steaua (n.r. FCSB), nu mai venea băiatul.

A venit omul să joace fotbal la Steaua (n.r. FCSB). A văzut atmosfera. Bravo lui! S-a văzut atitudinea. Toată lumea îl încurajează"
, a spus liderul fanilor de la FCSB, pentru AS.ro

  • Rakow l-a cedat până în vară sub formă de împrumut pe Sorescu la FCSB, care trebuie să achite un milion de euro pentru un transfer definitiv.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele