Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Gheorghe Hagi, discurs-manifest la adresa fotbaliştilor care refuză naţionala României: ”Uitaţi-i! Nu sunt români!”

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21072051/1/fcviitorulro-3.jpg

Gheorghe Hagi, antrenorul şi finanţatorul liderei Farul Constanţa, a declarat, miercuri seară, că nu poate accepta jucători care au crescut în străinătate şi “uită că sunt români”, astfel că refuză convocările la naţionalele României.

Hagi a admis că printre ei se numără fotbalişti care îi plac foarte mult din punct de vedere sportiv, însă nu este de acord ca aceştia să fie rugaţi să îmbrace tricolorul.

Nemulţumirea lui Gheorghe Hagi

Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate şi uită că sunt români. Uitaţi-i! Nu sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi. Ei sunt români, nu sunt italieni. Naţionalitatea lor e română. Sunt români sută la sută. Nu vorbesc de cât sunt de valoroşi.

Dintre ei sunt jucători care îmi plac foarte mult, dar nu putem sa ne rugăm de un jucător. Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să fii sănătos, fă performanţă unde vrei, dar nu ne rugăm. Avem jucători buni, care joacă în ţară! Foarte, foarte buni. E o pierdere când un jucător e valoros, când iubeşte România, când dă totul.

Când selectezi, e bine să chemi jucători foarte buni, dar nu uitaţi un singur lucru, echipa câştigă trofee, jocul colectiv câştigă trofee şi aduce performanţă. El poate să se exprime mai bine dacă are o echipă în spate, a spus Hagi, la Digi Sport, după care a adăugat:“Ăsta e secretul, să ştii să formezi o naţională cu jucători cu personalitate şi pasiune, care să joace cu iubire, nu să te ameninţe că nu vine la naţională.

Prea multă discuţie despre aceşti jucători de care se pare că ne rugăm. Unde au jucat aceşti jucători? Nu au un meci în Liga 1, nu au un meci internaţional!”.

Au refuzat convocări la naţionalele României Daniel Boloca, Andrei Coubiş şi Cătălin Cîrjan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri