Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Gheorghe Mustaţă anunţă reîntregirea fanilor. ”Peluza Nord va fi 100%”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21096745/1/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-12-09-2022.jpg

Gheorghe Mustaţă vrea să dea o lovitură rivalilor de la CSA Steaua. Acesta a anunţat că brigăzile ce au părăsit FCSB în 2016 vor reveni, iar Peluza Nord se va reuni în efectiv complet.

”În maxim o lună de zile, Peluza Nord va fi 100%. Detaliile se vor afla în curând. Să se gândească toţi că brigăzile Titan, ăia, ăia, toţi vor reveni”, a spus liderul fanilor de la FCSB, în cadrul emisiunii ”Asociaţiei Salvaţi Steaua”.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord de la FCSB, e destul de sigur că vor fi mai mulţi fani ai lui Dinamo în ”Ghencea”, la derby-ul din Liga 2.

  • Partida CSA Steaua - Dinamo va avea loc marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

”Ce naiba aţi mai descoperit voi la meciul CSA-Poli Iaşi? Nu aţi descoperit nimic! Ăia sunt toţi, iar Marius Lăcătuş le tot cântă în strună. Însă, aş vrea să îi văd eu pe ei ce vor spune şi după meciul cu Dinamo? Ăia de la Dinamo vor veni mulţi de tot şi o să vedeţi că vor fi mult mai mulţi ca ei pe Ghencea. În halul ăsta a ajuns stadionul din Ghencea?

Iar pe mine chiar că mă doare că stadionul casei noastre a ajuns să fie dominat de dinamovişti. Păi, când vreodată stadionul din Ghencea era dominat de dinamovişti dacă era Peluza Nord acolo?

Revenind la Marius Lăcătuş, ce ar mai putea să comentăm? Pentru noi Marius Lăcătuş este şi va rămâne pentru totdeauna legenda Stelei, dar prea a început să vorbească aiurea în ultimul timp, iar suporterii sunt total dezamăgiţi. Pe zi ce trece Marius Lăcătuş începe să ne dezamăgească crunt.

A uitat ce spunea prin 2015? De cine vorbea el că e Steaua? Unde era pe atunci echipa lui Talpan? Unde a antrenat şi Marius Lăcătuş şi unde a făcut performanţă? Dar oare a uitat ce i-au făcut cei de la Sud după ce a ratat promovarea? Noi, cei de la Nord niciodată nu îl vom înjura pe Marius Lăcătuş, însă acest om a ajuns să se contrazică singur în declaraţii şi e mare păcat”, a completat Gheorghe Mustaţă.”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform prosport.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele