Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

”Ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur”. Leo Strizu, ironizat din nou

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21003051/1/leo.png

Fostul fotbalist Robert Niţă îl ironizează puternic pe Leo Strizu, antrenorul din acte al celor de la FCSB, care în realitate are o influenţă extrem de mică asupra echipei, cel care coordonează jucătorii fiind Mihai Pintilii.

Niţă a analizat prestaţia lui Strizu, din meciul de duminică cu Farul, pierdut cu 3-2.

”L-am văzut şi pe antrenorul principal din acte la pauză (n.r. FCSB – Farul de duminică) că ghicea în firul de iarbă. Se plimba singur. Eu am crezut că e din oamenii ăia, călcăreţi, pe care îi bagă la pauză să calce în gropi.

Călcăreţi de gazon. Am crezut că e din ăia. M-am uitat, nu avea vestă. ‘Uite, bă! Un călcăreţ nou’. Un alt lucru care îmi place”,
a spus fostul fotbalist, pentru Fanatik.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii, dacă va fi suspendat. Strizu, sărit din schemă?

 

Gigi Becali are planurile făcute în eventualitatea în care Comisia de Disciplină a FRF va decide suspendarea lui Mihai Pintilii, pe motiv că tehnicianul de facto al ”roş-albaştrilor” nu are calificarea necesară de a fi antrenor.

ProSport notează că în stafful vicecampioanei va fi adus Ionuţ Ilie, antrenor din centrul de copii şi juniori al celor de la FCSB. Ilie este posesor al licenţei A, având implicit şi carnet de antrenor, şi dreptul de a sta pe banca de rezerve.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele