Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Ghinion teribil pentru Aurelian Chiţu! Atacantul Viitorului, accidentare horror la antrenament: a suferit o ruptură de ligamente

Farul Constanta Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19486075/1/rps5750.jpg

Atacantul echipei FC Viitorul, Aurelian Chiţu, a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1, anunţă site-ul grupării constănţene.

Diagnosticul medicilor este teribil: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng. Astfel, atacantul în vârstă de 29 de ani urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale săptămâna viiitoare.

Aurelian Chiţu are ruptură de ligament încrucişat anterior

"În urma controlului medical efectuat, s-a constatat că jucătorul Viitorului Constanţa a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng şi va fi operat săptămâna viitoare.

Însănătoşire grabnică, Aurelian Chiţu, şi să revii cât mai repede în tricoul negru-albastru!", se precizează în comunicatul clubului Viitorul.

Sepsi - Viitorul, ora 19:00, LIVE pe Look Sport

Meciul dintre Sepsi OSK şi FC Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a doua a Ligii 1 şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele