Ultima oră
E gata, Dani Coman semnează! E gata, Dani Coman semnează!
NEWS ALERT | Şoc în liga secundă! Antrenorul unei echipe de tradiţie, OUT NEWS ALERT | Şoc în liga secundă! Antrenorul unei echipe de tradiţie, OUT
Flacăra olimpică ajunge la Festivalul de Film de la Cannes Flacăra olimpică ajunge la Festivalul de Film de la Cannes
La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern
Le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion! "Multe duhuri necurate" Le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion! "Multe duhuri necurate"
Ana Bogdan a câştigat Heart Award Ana Bogdan a câştigat Heart Award

Gică Hagi, contrazis de un fost mare internaţional: ”Nu are dreptate. Mi se pare exagerat să te legi de un asemenea episod!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21381122/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Echipa Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea FC Hermannstadt, în etapa a 16-a din Superligă.

Primul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 27, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Budescu. Hermannstadt a reuşit să egaleze în minutul 90+1, la şutul lui Baba Alhassan şi îşi continuă seria partidelor consecutive fără înfrângere, ajungând la 15, din care 12 în Superligă.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, a fost supărat după meci pe arbitrul meciului cu Hermannstadt, de acasă, scor 1-1, căruia i-a reproşat că la faza golului sibienilor a fost fault în atac.

 ”Nu are dreptate. Mi se pare exagerat să te legi de un asemenea episod!”

”Faza continuă. A fost o centrare, e adevărat. A fost un fel de fault acolo... dar faza continuă. Jucătorului Farului are posibilitate să facă un contraatac.

Îmi pare rău pentru Gică, dar nu are dreptate în cazul ăsta. Evident că are mai probleme în organizarea jocului. Sunt distanţe destul de mari între compartimente.

Însă golul e nepermis... să îl iei în ultimele minute. Să te legi de un episod de genul ăsta... mi se pare exagerat. Este foarte nervos şi îi dau dreptate”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

 

În clasament, Hermannstadt se află pe locul 4, cu 24 de puncte, iar campioana României, Farul este pe poziţia a şaptea, cu 22 de puncte. Gheorghe Hagi a primit cartonaşul roşu după încheierea meciului, din cauza protestelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele