Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Gică Popescu, fără menajamente! ”E o mare diferenţă între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, el nu ştie ce înseamnă!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21345794/1/gica-popescu-12.png

Gică Popescu, fostul internaţional român este de părere că echipa României evoluează fără o idee de joc şi că riscă să nu ajungă la Euro.

”Un joc modest. Senzaţia pe care o am e că toate aceste ocazii pe care le creăm vin în urma calităţii individuale ale jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, ceva lucrat. Totul este după ureche, totul este după puterea fiecărui jucător din compartimentul ofensiv, după inspiraţia lui. Nu ne-a împiedicat gazonul să atacăm, am ajuns de foarte multe ori in preajma careului, dar totul era la nimereală. Nu am arătat niciodată pe durata acestor preliminarii ca o echipă care merită să fie la Euro. Jucând aşa, mi-e teamă că nu vom ajunge acolo.

Ceea ce ar fi o mare ruşine! E o mare diferenţă între mine şi Edi Iordănescu. Eu ştiu ce înseamnă echipa naţională, el nu ştie ce înseamnă! Eu am plâns pentru echipa naţională, el nu.

Nu am nimic cu familia Iordănescu, ba chiar port un deosebit respect, dar de când a preluat Edi Iordănescu echipa, este cea mai slabă naţională. A făcut egal cu Belarus! Vrea laude pentru asta? Trebuie să spunem lucrurile aşa cum le vedem noi”
, a declarat Gică Popescu, pentru AS.ro

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate joi seară, la Budapesta, scor 0-0, cu echipa naţională din Belarus, în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri