Ultima oră
Surpriză mare! Cel mai experimentat jucător al Austriei lipseşte de la EURO
Surpriză mare! Cel mai experimentat jucător al Austriei lipseşte de la EURO
Irina Bara a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros Irina Bara a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros
Formula 1: McLaren va avea un monopost special la Grand Prix-ul de la Monaco, pentru a-l omagia pe Ayrton Senna

Formula 1: McLaren va avea un monopost special la Grand Prix-ul de la Monaco, pentru a-l omagia pe Ayrton Senna
Dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Denis Alibec şi-a decis viitorul Dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Denis Alibec şi-a decis viitorul
Rapid, în pericol să piardă doi titulari: „Există un interes clar” Rapid, în pericol să piardă doi titulari: „Există un interes clar”
FCSB continuă întăririle pentru cupele europene! Fotbalistul a anunţat despărţirea de fosta echipă FCSB continuă întăririle pentru cupele europene! Fotbalistul a anunţat despărţirea de fosta echipă

Gigi Becali a anuţat primul 11 al FCSB-ului, pentru partida cu CFR Cluj. Surprize la nivelul apărării! „Asta e echipa!” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21557478/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-1.jpg

Gigi Becali a anunţat primul 11 al FCSB-ului, pentru partida cu CFR Cluj de duminică şi a venit cu o surpriză la nivelul apărării.

  • CFR Cluj o întâlneşte pe FCSB, duminică, de la 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 4 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit, la Fanatik Superliga, cu cine va începe partida împotriva ardelenilor, aflaţi pe poziţia secundă, la 10 puncte de FCSB. Becali a oferit formula „standard” la nivelul atacului şi al mijlocului, dar s-a ferit să spună exact cine va evolua lângă Ngezana. 

“Avem aşa: Coman, Miculescu şi George (n.r. Tavi Popescu) în faţă. La mijloc e Şut, Olaru şi Lixandru, iar în apărare e Radunovic. La centrali îi las pe ei să aleagă, că ei ştiu de la antrenamente.

Nu ştiu dacă va fi Chiricheş cu Ngezana sau intră Dawa? Poate o să fie nevoie de Dawa. În dreapta va fi Creţu. Au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine.

Băluţă poate să joace, dar nu cred că intră. Va fi cu Rapid, ca să fim siguri de el. Eu nu am ambiţii cu Rapid, nu sunt suporter. Eu sunt patron, ei sunt fanatici. Eu nu sunt aşa.

Eu sunt fanatic de bani. Aşa că nu am ce ambiţii să am cu Rapid sau cu alte echipe”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele