Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

Gigi Becali a explicat cum a ratat transferul lui Andrei Dumiter. ”Noi ne-am înţeles cu toată lumea, şi cu jucătorul, după care a zis că îi e frică de agent”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20239189/1/bec-2.jpg

Ioan Andrei Dumiter (22 de ani) a anunţat azi că a decis să rămână la Sepsi Sfântu Gheorghe, refuzând oferta FCSB. Finanţatorul ‘roş-albaştrilor’, Gigi Becali, a declarat că transferul a picat din cauza impresarului Cătălin Sărmăşan, cel care l-a reprezentat pe Dumiter până de curând.

Sepsi şi FCSB au bătut palma pentru suma de 350.000 de euro şi 20 de procente dintr-un viitor transfer, iar Becali a părut că-l convinge pe jucător cu un salariu dublu faţă de cel de la Sepsi, unde câştiga 4.500 de euro lunar.

Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul s-a răzgândit în ultimul moment. Se pare că motivul ar fi impresarul acestuia.

Noi ne-am înţeles cu toată lumea, şi cu jucătorul, după care a zis că îi e frică de agent, de Sărmăşan. Eu ştiu că un jucător îşi angajează slujitor, asta înseamnă impresar. Asta înseamnă slujitor, când cineva cere serviciile cuiva. El a semnat contract de stăpânire, l-a luat ca să-l stăpânească. Ce putea să-i facă agentul? Să-i treacă într-un contract ”dacă semnezi fără mine, plăteşti 500.000.

Se întâmplă în România, chiar dacă nu-i legal, oamenii nu cunosc legile. Eu n-am vorbit cu Dumiter, dar a vorbit de la club, Dumiter a dat datele, apoi a închis telefonul şi n-a mai răspuns. Noi îl aşteptam să vină la Bucureşti”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele